Waarom inschrijven?

Het Energieloket Soest is bedoeld voor inwoners van Soest, die aan de slag willen met energiebesparing. Daar kunnen ze zelf wat aan doen, maar voor veel maatregelen hebben ze deskundigen nodig. Omdat Energieloket Soest een lokaal loket is van de gemeente Soest, willen we bedrijven uit Soest de gelegenheid bieden hun producten en diensten aan te bieden aan inwoners van Soest. Daarvoor moet u zich inschrijven. Dat kan hieronder bij ‘Hoe inschrijven?’.

Voorwaarden

Alleen bedrijven die zijn gevestigd in de gemeente Soest of een duidelijke binding hebben met Soest (dit wordt beoordeeld door het Energieloket in samenspraak met de gemeente Soest) kunnen zich presenteren op Energieloket Soest. Inschrijving is kosteloos, maar gebonden aan een aantal voorwaarden. Als u zich inschrijft voor Energieloket Soest, onderschrijft u daarmee automatisch deze voorwaarden. De voorwaarden vindt u hier.

Hoe inschrijven?

Als u uw bedrijf wilt presenteren op Energieloket Soest, dan kan dat door op de afbeelding hiernaast te klikken. U komt terecht op een inschrijfscherm, zoals daar is afgebeeld. Als u de gevraagde gegevens invult krijgt u vervolgens een mailtje met een link toegestuurd naar een persoonlijk digitaal inschrijfformulier. Daar kunt u vervolgens uw bedrijf presenteren, door de gevraagde gegevens in te vullen. Uw bedrijf wordt vervolgens zichtbaar in de lijst ‘Zoeken bedrijven Soest‘ op deze website.