Een energiedisplay voor € 50,-? 

Als u in Soest of Soesterberg woont kunt u met flinke korting een energiedisplay van het merk ‘geo’ aanschaffen. Normaal kost deze €96,-, maar door een bijdrage van €46,- uit het ‘Fonds Energieadvies’ van de gemeente Soest, is de display voor de eerste 50 aanvragers voor slechts €50 beschikbaar. 

Waarom deze actie?

Vanaf november 2017 zijn in Soest door Stedin slimme meters geplaatst. In Soest heeft burgerinitiatief Energie Actief Soest bedacht dat dat een prima gelegenheid is om alle inwoners van Soest te stimuleren om energie te besparen. Meer daarover leest u HIER.

Slimme meters kunnen in combinatie met deze energiedisplay zorgen voor energiebesparing. De display haalt de slimme meter als het ware ‘uit de kast’. U koppelt hem aan de slimme meter met een bijbehorend zendertje dat een lokaal radiosignaaltje uitzendt naar de draadloze energiedisplay. De display zet (of hangt) u op een goed zichtbare plaats. Hij laat u ‘live’ zien hoeveel energie (gas en elektrisch) u gebruikt. Dat zorgt voor een bewuster energiegebruik, zo blijkt uit onderzoek en kan tot 6% energiebesparing opleveren. Op een gemiddelde energierekening gaat het dan al gauw om €100 per jaar. Er zijn soortgelijke apparaten beschikbaar onder de verzamelnaam ‘energieverbruikmanagers‘. Deze zijn echter in veel gevallen gekoppeld aan een energieleverancier. Veel mensen vinden het niet prettig als hun gegevens ook bij die leverancier terecht komen. Daarom bieden wij deze display aan, die alleen u kunt aflezen. Op de website ven Energie Actief Soest leest u er meer over.

Voorwaarden

Deze actie is uitsluitend voor inwoners van de gemeente Soest. Daarnaast geldt: als u zich aanmeldt voor de kortingsactie van de energiedisplay, vragen we één tegenprestatie van u.  We willen graag  van u weten hoe de meter bevalt. U ontvangt daarom binnen een jaar van ons twee maal een mailtje met een link naar een digitaal vragenformulier. We verwachten van u, dat u de moeite neemt dat formulier even in te vullen. Voor ons is dat een mogelijkheid om te zien of de display aan de verwachtingen voldoet en of er nog dingen beter kunnen. En of de display echt bijdraagt aan energiebesparing.Om uw medewerking te bevestigen, vindt u daarom op het inschrijfformulier hiernaast een vakje, waar u aangeeft akkoord te gaan met deze voorwaarde

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Let op: heeft u de goede slimme meter?

De energiedisplay die we met korting kunnen aanbieden werkt alleen bij een slimme meter van het merk Landis & Gyr. Als u een slimme meter heeft van het merk Iskra, dan heeft bestellen helaas geen zin. 

Ik wil graag de energiedisplay voor €50,00

Uw naam*

Uw straat en huisnummer*

Uw postcode en woonplaats*

Uw telefoonnummer*

Uw e-mail*

Voorwaarden deelname (zie tekst hiernaast)*
Ik heb de voorwaarden gelezen en ga daarmee akkoord

* verplicht