Slimme meters: gemak en bespaarkansen

Vanaf eind november biedt netbeheerder Stedin aan alle inwoners van Soest slimme energiemeters aan. Met de slimme meter werken de netbeheerders aan een duurzaam energiesysteem voor de toekomst. Een toekomst waarin u zelf een actieve rol kunt spelen.

Samenwerking
Bij het plaatsen van de slimme meter bieden Energie Actief Soest, de gemeente Soest en Stedin u een informatiepakket aan. In dit pakket leest u hoe u kunt meehelpen aan een beter klimaat. Maar ook hoe u geld kunt besparen. Want bij energie besparen geldt: groen is (ook) poen.

Let op! Het pakket wordt vanaf 2 januari 2018 door de monteur van Stedin aan u afgegeven. Vraag ernaar, als hij het vergeet! Inwoners bij wie de slimme meter al eerder is geplaatst krijgen het pakket nabezorgd.

Besparen begint met inzicht
De slimme meter zorgt voor inzicht. De meter kan uw meterstanden automatisch doorsturen naar uw energieleverancier. En elke twee maanden ontvangt u dan een verbruiksoverzicht van uw energieleverancier. Met dit inzicht kunt u besparingsmaatregelen treffen. Nog meer inzicht? Koppel dan een energieverbruiksmeter aan de slimme meter. Dan volgt u uw verbruik eenvoudig via smartphone, tablet of muurdisplay.

Heeft u vragen over de slimme meter? Dan kunt u terecht bij Stedin. Wilt u meer weten over energiebesparingsmogelijkheden? KIjk dan bij Energie Actief Soest.

Energie besparen is verleidelijk

In het informatiepakket dat u kreeg vond u onze ‘bespaarchecklist‘. En een kortingsbon van 15% voor energiebesparende producten bij de doe-het-zelf zaken in Soest. Wilt u meer weten? Klik hier.

 

 

Voordelen van de slimme meter

Heel Nederland krijgt een slimme meter. In het informatiepakket vindt u de flyer ‘De slimme meter. En nu?’ en leest u waarom. Ook vindt u daar meer informatie over de voordelen van een slimme meter. Meer weten? Klik hier.